Om oss

Vi är fyra tjejer som går första året på ekonomilinjen på Dragonskolan i Umeå. Vi har startat upp denna sida för att vägleda andra till att på ett smart och enkelt sätt nå en trygg ekonomisk framtid. Allt du kan behöva veta om hur du spenderar smart kommer du lätt att kunna läsa om här. Du hittar allt från hur du får råd till egen bostad till att kunna försörja dig under dina år som student.  

Från vänster ser ni Nora Filipsson, Hanna Lidberg Vikström, Cecilia Gothefors och Matilda Rahm.  Vi är alla väldigt arbetsvilliga och vi har höga ambitioner om att den här hemsidan ska bli en så  bra och enkel sida som möjligt för att hjälpa de som vill ha tips på hur man på bästa sätt kan ta hand om sin ekonomi.

 

Nora 

Hej! Jag heter Nora Filipsson och är 16 år gammal. Jag går första året på ekonomiprogrammet på Dragonskolan och på fritiden gillar jag att sporta mycket samt umgås med kompisar.

Mitt ansvar på spenderasmart är design och bild. Jag har ansvaret att designa våran hemsida och se till så att allt ser bra och professionellt ut. Alla bilder som finns på hemsidan har vi antingen tagit själva och om inte så har vi tagit bilder som är lagliga att använda och mitt ansvar är att se till så att bilderna passar till texterna vi skrivit.

Hanna 

Hej! Jag heter Hanna Lidberg Vikström och är en 16 årig tjej som går första året på ekonomilinjen på Dragonskolan i Umeå. På min tid utanför skolan gillar jag att träna och att umgås med mina kompisar.

Mitt ansvar på spenderasmart är marknadsföringen. Det betyder att jag ser till så att vi marknadsför oss bra och rätt så vi når ut till alla som är i behov av våran hjälp. Jag har även ansvar över vår instagram.

Matilda 

Hej! Mitt namn är Matilda Rahm, jag är 16 år och går första året på ekonomilinjen här på Dragonskolan. På min fritid gillar jag att umgås med mina kompisar och idrotta.

Mitt ansvar på spenderasmart är: Jobb och arbetsansvarig. Med det menas att jag ser till så att jobbet utförs och att alla bidrar med det dom kan.

Cecilia 

Hej! Jag heter Cecilia Gothefors och är 16 år gammal. Just nu går jag första året på ekonomilinjen på Dragonskolan. Utanför skolan är jag mycket med min ponny och med mina vänner.

Mitt ansvar på spenderasmart är att ta hand om budgeten. Det betyder att jag tar ansvar över vår ekonomi på hemsidan.